Ukategorisert

Partilederdebatt

Det er partilederdebatt på Debatten i kveld, torsdag 30. mai klokken 21:30.

Når du ser Debatten må du huske at det er sosialdemokratiske politikere som møter hverandre til debatt. Selv om uenigheten er stor mens ordskiftet pågår, forsvarer alle partilederne det samme systemet. Det er kun nyanser som skiller partiene.

Alle de store partiene i norsk politikk, og dermed Stortinget, gjør prioriteringer på vegne av borgerne. Det betyr at vi alle betaler inn enorme summer i skatter og avgifter, penger politikerne disponerer. Med pengene finansierer politikerne mer eller mindre gode ordninger og reguleringer. Resultatet er en stor stat og en stor stat gir redusert frihet for borgerne. Vi har den store norske staten, også kalt den norske modellen av Jens Stoltenberg, på grunn av enorme inntekter fra olje og gass. Uten disse inntektene ville kveldens debatt vært annerledes med langt flere forskjeller mellom partiene.

Men; Debatten må vi se, på NRK1 i kveld!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer