Notiser

AP-politikere kjemper for øl-monopol

Arbeiderpartipolitikeren Einar Solheim ønsker seg tilbake til tiden da det var øl-monopol i Førde, ifølge Dagbladet. Årsaken er visstnok økt konsum av alkohol.

Han glemmer pent og pyntelig at en liberal alkoholpolitikk gir bedre oversikt og hvitere tall. Illegal omsetning går ned. Det samme gjør handelslekkasjen til nabokommuner. Ja muligens høyere omsetning i Førde av alkoholholdig drikke, men ikke økt konsum i lokalsamfunnet.

En liberal alkoholpolitikk er en god alkoholpolitikk!

Tags:

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Andy
Andy
8 years ago

Sideline: Så med en viss tristesse på Nrk i går at bruk av dopingmidler nå skal gjøres straffbart, i likhet med kjøp og salg. Jada, jada, jada. Vi kan alle være enige i at doping er dumt og doping er dumt og doping er dumt og… Og vi sympatiserer selvfølgelig med foreldrene som har mistet kjære pga dopingbruk. Men ærlig talt: Akkurat som krigen mot narkotika så har krigen mot doping ikke virket en tøddel enda, og det er rimelig korttenkt å tro at den vil virke bedre fordi man også kriminaliserer bruken. Ikke sant? Det blir for blindt å… Read more »

Fra arkivet