Ukategorisert

Trekant!

Stavhopper Cathrine Larsåsen er én av utøverne som merker at politikere, tillitsmenn i idretten og Norsk Tipping har trekant.

Norsk Tipping, som egentlig er staten, har en samarbeidsavtale med Norges Idrettsforbund. Politikerne, som eier det statlige selskapet, har en politikk som medfører at andre selskaper ikke får konsesjon for spill i Norge. Idrettsforbundet forsvarer den norske spillpolitikken, og får penger fra Norsk Tipping. Rotere? Ja, helt klart – det er en møkkete trekant.

Cathrine Larsåsen har en avtale med Unibet og det får hun nå svi for. Hun kan for eksempel bli utestengt fra landslagsoppdrag, ifølge NRK.

Den norske spillpolitikken er noe svineri, den er ond. Forhåpentligvis forstår både idrettstopper og politikere dette i kjølvannet av slike saker som dukker opp med ujevne mellomrom. Det finnes en god løsning; gi Norsk Tipping konkurranse!

Liberaleren ønsker et marked uten politiske inngrep, men dit kommer vi ikke med dagens politikere.

Mest lest

Arrangementer