Ukategorisert

Godt spørsmål!

Arbeiderpartiets Tor-Henrik Andersen stiller et godt spørsmål på Twitter.com når det gjelder byråkrati.

Høyre og FrP kritiserer ofte regjeringen og rødgrønt styre for å øke byråkratiet i Norge. Flere byråkrater blir ansatt og skattefinansierte penger blir brukt på administrasjon. Det er populært å påpeke at politikerne sløser med skattefinansierte penger, men er Høyre bedre enn rødgrønne politikere når det gjelder byråkrati? Neppe!

Andersen påpeker at Oslo, der Høyre er det mest sentrale partiet, har økt antallet av byråkrater de siste syv årene.

–Hvorfor opp, og ikke ned, Høyre? Det skriver Andersen og får oppslag på Nettavisen for spørsmålet.

Klare grenser for politikk vil gi en mindre stat. En mindre stat og mindre offentlig sektor betyr færre byråkrater! Nå bør alle partiene, inkludert Høyre, ta en ordentlig debatt om hvor stor staten og offentlig sektor skal være. Kun kraftig reduksjon i størrelse vil gi færre skattefinansierte byråkrater.

Mest lest

Arrangementer