Ukategorisert

NRK må passe seg

Staten, altså det statlige selskapet NRK, kan avgjøre høstens valg i rødgrønn retning.

At statlige journalister tar parti for politiske partier og politikere, er én av mange grunner til at liberalister ønsker full privatisering av NRK. Med full privatisering mener vi at staten ikke har ansvar å finansiere eller produsere medietilbud. Vi hadde ment nøyaktig det samme om NRKs journalister var FrP-sympatisører!

Torsdag kveld var det et merkelig innslag på Dagsrevyen, eller det var Jens Stoltenberg-reklame i beste sendetid. Statsministeren fikk hakke løs på opposisjonen, uten at de som ble angrepet fikk forsvare seg. FrPs Mazyar Keshvari er én av dem som reagerte på innslaget.

–Heia NRK Dagsrevyen! Helt fantastisk Stoltenberg-reklame i beste sendetid som begynner med koseprat om Sopranos og fortsetter med påstander, skremselspropaganda og angrep på opposisjonen uten noen tilsvar eller kritiske spørsmål. Da er NRKs valgkamp i full gang og det er bare å glede seg, skriver Mazyar Keshvari på egen Facebook-profil.

Politikere bør ikke blande seg inn i driften av NRK, men at kandidater som stiller til valg føler at NRK gir de rødgrønne en fordel – er et problem for det statlige selskapet som Arbeiderpartiet beskytter som sitt eget barn.

Mest lest

Arrangementer