Ukategorisert

NRK må passe seg

Staten, altså det statlige selskapet NRK, kan avgjøre høstens valg i rødgrønn retning.

At statlige journalister tar parti for politiske partier og politikere, er én av mange grunner til at liberalister ønsker full privatisering av NRK. Med full privatisering mener vi at staten ikke har ansvar å finansiere eller produsere medietilbud. Vi hadde ment nøyaktig det samme om NRKs journalister var FrP-sympatisører!

Torsdag kveld var det et merkelig innslag på Dagsrevyen, eller det var Jens Stoltenberg-reklame i beste sendetid. Statsministeren fikk hakke løs på opposisjonen, uten at de som ble angrepet fikk forsvare seg. FrPs Mazyar Keshvari er én av dem som reagerte på innslaget.

–Heia NRK Dagsrevyen! Helt fantastisk Stoltenberg-reklame i beste sendetid som begynner med koseprat om Sopranos og fortsetter med påstander, skremselspropaganda og angrep på opposisjonen uten noen tilsvar eller kritiske spørsmål. Da er NRKs valgkamp i full gang og det er bare å glede seg, skriver Mazyar Keshvari på egen Facebook-profil.

Politikere bør ikke blande seg inn i driften av NRK, men at kandidater som stiller til valg føler at NRK gir de rødgrønne en fordel – er et problem for det statlige selskapet som Arbeiderpartiet beskytter som sitt eget barn.

0 0 vurderinger
Vurdering
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Eivind Knudsen
Eivind Knudsen
8 years ago

Det bør ikke forbause oppegående mennesker at NRK holder med sosialistene. Det dreier seg jo tross alt om en institusjon hvis virksomhet PFU nylig karakteriserte som dessinformasjon og bevisst historieforfalskning.
Som en naturlig følge av dette, viser undersøkelser at NRK’s tillit blant den befolkningen som betaler deres lønn bare synker og synker.
NRK’s tendensiøse, historieforfalskende, grovt manipulerende og dessinformerende nyhetsformidling, sammenlignet med institusjonens totale mangel på seriøs kulturformidling, er i seg selv de beste argumenter for institusjonens avskaffelse.

Mest lest

Fra arkivet

 • Idealister i frihetens tjenesteIdealister i frihetens tjeneste
  Liberalister oppfører seg ikke slik sosialister mener at vi skal være. Vi er idealister som er opptatt av annet enn penger
 • Fritt kjøtt!Fritt kjøtt!
  Labkjøtt. Kunstig kjøtt. Syntetisk kjøtt. In vitro-kjøtt. Alternativt kjøtt. Etisk kjøtt. Eller bare framtidens “kjøtt”?
 • 7 bøker som har påvirket meg7 bøker som har påvirket meg
  Det er en sann glede å oppdage en god bok.
 • Vil du bli diktator?Vil du bli diktator?
  Historiker Frank Dikötter har skrevet en interessant bok med åtte kortbiografier om diktatorer.
 • 28.juli 1794: Da Terroren endte28.juli 1794: Da Terroren endte
  I 1794 mistet Robespierre hodet. Bokstavelig talt. Det kan hevdes at han mistet det i overført betydning før det.
 • Norske tilstanderNorske tilstander
  På 1970-tallet startet Norge et oljeeventyr uten like, og det har siden lagt føringene for den norske økonomien.
 • Kun flere bolighaier vil føre til bedre leieforholdKun flere bolighaier vil føre til bedre leieforhold
  Oslo-aktivister krever endringer i boligpolitikken. Det er imidlertid ingen grunn til å tro at en mer aktiv boligpolitikk vil bedre situasjonen for leietagere.