Ukategorisert

TV-skatt også på PC

Det som er mest spennende akkurat nå, er hvem som foreslår lignende ordning i Norge. For forslaget kommer nok…..

Den svenske Forvaltningsretten bestemte mandag at også svenske forbrukere som kun eier en PC, og ikke TV, må betale kringkastingsavgift, ifølge NRK.

Det er NRK som er den aktøren i Norge som mottar penger fra den politiske vedtatte TV-skatten.

I Norge er det Stortinget som fastsetter kringkastingsavgiften. For 2013 er avgiften 2680,56 kroner. Dette inkluderer 8 prosent merverdiavgift. Kringkastingsavgiften er en lovpålagt offentlig avgift, som den som har fjernsynsmottaker er pliktig å betale. Plikten til å betale kringkastingsavgift er uavhengig av hvilken fjernsynsmottaker du har, og hvilke kanaler du velger å se på. Ja kringkastingsavgiften er en skatt på lik linje med andre skatter og avgifter.

Mest lest

Arrangementer