Ukategorisert

Historisk dag!

For første gang skal Fremskrittspartiet ha stand i forbindelse med Skeive dager i Oslo. FrPs Aina Stenersen gleder seg!

Oslo FrP-toppene Christian Tybring- Gjedde, Aina Stenersen og Mazyar Keshvari markerer Skeive dager med stand onsdag ettermiddag. Det er historisk at Oslo FrP viser seg frem på denne måten under Skeive dager.

På vårens landsmøte støttet endelig Fremskrittspartiet ekteskapsloven og homofiladopsjon. Det var på tide, selv om forholdet mellom mennesker bør være regulert gjennom privatrettslige avtaler. FrPs konservative holdninger til homofile mennesker, har vært omstridt. Endelig er partiet omtrent på linje med andre liberalister, blant annet Liberalerens redaksjon.

–Jeg har mange homofile venner, og er stolt over alle sammen. Jeg støtter homoparaden hundre prosent og gleder meg over at Oslo er en by som viser mangfold og kjærlighet mellom samme kjønn! Jo flere parader, jo bedre, sier Aina Stenersen til Liberaleren.

–Det er også viktig å vise ikke-vestlige innvandrere at vi hyller homofile, for vi vet at flere i enkelte miljøer er redde for å stå frem som homofile på grunn av konsekvenser blant familie og venner. Vi skal stå sammen, sier Stenersen.

Norge beveger seg i riktig retning når det gjelder liberale verdier! Ja, FrP beviser påstanden!

Mest lest

Arrangementer