Ukategorisert

Fortsatt forbud mot profesjonell boksing

Regjeringen ønsker å beholde forbudet mot profesjonell boksing, men vil forenkle regelverket.

Regjeringen samordner proffbokseloven og knockoutloven, og har sendt saken ut på høring.

Når formynderne samordner lover, burde de gjort noe med dagens forbud. Helseargumentet til regjeringen er latterlig, for å skyte fra hofta mot formynderne. Regjeringen viderefører et forbud mot det de misliker!

Høringsfristen er satt til 10. oktober 2013.

Les pressemeldingen fra Kulturdepartementet.

Tags:

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ragnar Dahl
Ragnar Dahl
8 years ago

Dobbeltmoral fra regjeringen. Våre beste må dra til utlandet, hvorfor ikke gi de en sjanse her hjemme. Om det er helserisikoen det er snakk om, er det mange andre idretter som har en dårlig statistikk å vise til, de er jo ikke forbudt for det. Amatørboksing er jo tillatt, eller?
Ragnar Dahl
Akershus Pensjonistparti

moses srour
moses srour
8 years ago

det er faktisk veldig umoden av regeringen og ikke opphve forbud mot proff boxing ,når alle idretter ,kan høste resultater og vise sin sport for supportrere her i landet må våre elite boxer resie så langt for og kunne boxe og møte andre isamme nivå,det er fomynderi av staten mot sine borgere,.

Fra arkivet