Ukategorisert

FrP mot de andre

Det er forskjeller mellom Fremskrittspartiet og de andre partiene som er representert på Stortinget.

Mens Venstre-nestlederen skremte liberalister på nettmøtet som Nationen arrangerte, kom det mange gode svar fra FrPs Torgeir Trældal. Jaja mange dårlige spørsmål også, men det er nytteløst å skifte ut leserne.

–FrP ønsker å gi deg som bonde muligheten til å produsere det du vil og i det omfang du selv finner tjenlig uten å bli hindret av produksjonsbegrensninger, var ett av svarene i dagens nettmøte.

Norske bønder slipper å drive butikk. I næringen er det sterkt subsidierte aktører som mange politikere ønsker støtte fra. Norsk landbruk er det nærmeste vi kommer planøkonomi og det er godt det finnes politiske alternativ som ønsker å endre systemet. FrP kan være et greit alternativ når det gjelder landbrukspolitikk.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer