Ukategorisert

Godt poeng fra Stenersen

Lite tyder på at Aina Stenersen kommer til å gå naken nedover Karl Johan, men poenget FrP-politikerne vil ha frem er godt.

Stenersen er kraftig provosert av uttalelser som går i retning av at jenter legger opp til voldtekt ved å være det som blir definert som lettkledd av noen.

–Dette er helt uakseptable og tragiske holdninger, sier Aina Stenersen til Dittoslo.no, og viser til en Amnesty-rapport, som konkluderer med at svært mange menn gir kvinnen helt eller delvis ansvar for å bli utsatt for et seksuelt overgrep, dersom hun flørter, er beruset eller kler seg sexy.

–Jeg kan ikke tenke meg noen foreldre som syns det er greit at deres sønn voldtar en dame, bare fordi hun har på lite klær. Slike utsagn gir meg lyst til å gå naken ned Karl Johan, sier Stenersen, ifølge artikkelen.

25. april 2007 skrev Liberalerens Per Aage Pleym Christensen artikkelen Voldtekt – kvinners egen skyld? Den er dessverre like aktuell i dag.

Mest lest

Arrangementer