Notiser

Nytt påbud?

Sven Mollekleiv, president i Norges Røde Kors, ønsker et påbud når det gjelder redningsvest, ifølge RB.no.

I et land der store deler av befolkningen og mange politikere elsker reguleringer, blir det nok et påbud også på sjøen.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Andy
Andy
8 years ago

Ja, jøss! Redningsvest må på. Men ikke bare i båt. Fra neste år vil han vel påby redningsvest for badende også. På sjøen, stranda, i tjern og i den innerste fjellbekk. Også bør fulle folk påbys å bære hjelm, boksehansker og blinkende sykkellykt på hjelmen. GPS og ikke minst satellittelefon bør påbys for alle som akter å bevege seg mere enn 200 m nord for Karl Johan. Og all ferdsel i fjellet burde egentlig forbys, både i og utenfor skred-sesongen. Skarpe kniver er visstnok det mest brukte drapsvåpen i Norge, så skarpe kniver bør forbys! Dessuten skjer jo de fleste… Read more »

Fra arkivet