Notiser

Dommen gjelder fortsatt

Det er fortsatt ulovlig å anmelde voldtekt i Dubai dersom du er ugift og har drukket alkohol. Saken de fleste snakker om i Norge i dag har ikke endret lovverket i Emiratene.

–Jeg håper denne saken blir en vekker for rettstilstanden ikke bare i Emiratene, men også i andre land, sier Espen Barth Eide. Han sier også at han håper debatten i etterkant ikke blir for eller mot sharia, men om tolkningen av sharialov, sier utenriksministeren, ifølge NRK.

Tags:

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy
Andy
8 years ago

«Jeg håper denne saken blir en vekker for rettstilstanden ikke bare i Emiratene, men også i andre land, sier Espen Barth Eide.» – Ja, det kan du tro! Snakk om politiker-svada! Det skal nok adskillig mere til, Eide. Det vet du utmerket godt. Bla-bla-bla! «Han sier også at han håper debatten i etterkant ikke blir for eller mot sharia, men om tolkningen av sharialov» – WTF !!?? Hvorfor i all verden ikke??? (Det kommer seff’ aldri til å skje, men allikevel..). Sharia-lovene er brutale, bestialske og middelalderske og hører ingen steder hjemme! Land som praktisere sharia *kan ikke* utvikle seg… Read more »

Gullstandard
8 years ago

Deler av Sharia er barbarisk og beyond hope, men ordet Sharia har en videre betydning enn det. De som forsvarer Sharia foretrekker å snakke om de myke sidene, mens vi snakker om det barbariske aspektet.

Fra arkivet