Notiser

Rike Arbeiderpartiet

Partiet markedsfører kamp mot rikdom, blant annet gjennom formueskatten, men foran årets valg og valgkamp er Arbeiderpartiet det partiet med mest penger.

Partifinansiering.no viser klart og tydelig at fagbevegelsen gir millioner av kroner i støtte til Arbeiderpartiet for å bekjempe det Høyre og FrP kaller mer valgfrihet. Økonomisk er Arbeiderpartiet en kjempe!

Ikke så dumt å ha penger, ikke sant Arbeiderpartiet?

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Andy
Andy
8 years ago

Det er særdeles interessant, når man sjekker enkeltsummene, at SVs representanter er så uniforme i bidrag til eget parti. Mener å huske at de for ca en periode siden prøvde å grafse velgere / polere skinnhelligglorien ved å proklamere at partiets representanter ville gi differansen mellom stortingslønn og ministerlønn til partiet. Om det stemmer så må vi siden beløpene er så likt fordelt mellom de som har innehatt like funksjoner anta at dette er bidrag betalt av bruttolønn, altså før skatt og med fullt fradrag krone for krone, og således en form for skatteunndragelse som ikke ville blitt akseptert fra… Read more »

Fra arkivet