Ukategorisert

Ut av norsk politikk

KrF-lederen var i nettmøte på Nationen.no.

Trygve Slagsvold Vedum var én av nettbrukerne som stilte spørsmål til KrF-leder Knut Arild Hareide. Svaret fra KrF-lederen er dårlig, så dårlig at velgerne bør sørge for at KrF kommer under sperregrensen. Skulle partiet komme inn på Stortinget i neste periode, bør Høyre og FrP holde partiet unna regjeringskontorene.

–KrF støttet regjeringens endringer i tollvernet. Det stemmer at H, FrP og V gikk imot. Derimot har alle parti ansvar for at vi innen slike saker ikke får en «frem og tilbake»-politikk. Da oppleves Norge useriøst og bransjen opplever ustabilitet. Jeg er derfor glad for signalene fra Høyre om at de ikke nødvendigvis vil reversere. Men dette er nok et eksempel på en sak som viser at KrF trenger styrke for å vinne frem med vårt standpunkt. Får KrF styrke ved valget 9.september vil vi selvsagt verne om de endringen du fikk gjennomført, Trygve. Det var svaret fra KrF-leder Knut Arild Hareide.

KrF var i regjeringen sammen med Venstre og Høyre i perioden 2001 – 2005. Partiet ødela for muligheten til liberalisering på en rekke områder, ikke bare landbrukspolitikken.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer