Ukategorisert

Jevnt i Vinmonopolets hyller

På en del meningsmålinger gjør Høyre og FrP det godt, men på Vinmonopolet er det betydelig jevnere mellom regjeringsalternativene.

Excellars har lansert en blåblå-vin og en rødgrønn-vin. Innholdet i de to flaskene er nøyaktig det samme, men etikettene er ulike og stiller seg bak hvert sitt regjeringsalternativ. De inneholder ingen politiske budskap, men baketikettene er som de første i Norge utstyrt med alkoholadvarsler og en markering av hvor mye av innholdet som representerer skatter og avgifter.

Løvebakkens blåblå har et knepent overtak i alle landsdeler bortsett fra på Sørlandet, hvor den rødgrønne varianten er i ledelsen med 56 prosent av salget. Mens det er ekstremt jevnt mellom de to vinene både i Nord-Norge, Trøndelag og på Vestlandet, har Løvebakkens blåblå et relativt godt fotfeste med 57 prosent på Østlandet.

Det er mulig å følge utviklingen på Løvebakken.info.

Om Excellars
Excellars ble startet av Geir Eikeland i 2007, og fikk raskt stor suksess. I 2011 ble selskapet en del av Arcus-Gruppen, og i dag er Excellars blant landets ledende vinimportører. Selskapet holder til på Fagerborg i Oslo.

Tags:

,

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer