Ukategorisert

Nei til KrF-innflytelse

Får KrF innflytelse i neste valgperiode, blir det en ny regjering som fronter gammel politikk.

Kristelig Folkeparti og partiets leder advarer mot Høyre og FrP.

–Jeg vil si det veldig tydelig: Stemmer du Høyre med dette valget, så kan du våkne opp til et blåblått flertall. Stemmer du derimot KrF, sikrer du et skifte til en ny regjering med et sosialt hjerte, sa Knut Arild Hareide på partiets valgkampåpning, ifølge Vårt Land.

Sist KrF var i en Høyre-dominert regjering, i perioden 2001 – 2005, var politikken like ille som i dag. Det er faktisk vanskelig å se de store forskjellene, bortsett fra at dagens politikere har mye mer skattefinansierte penger å bruke. Skal det bli synlige endringer på noen av områdene, må KrF ut av norsk politikk. Derfor bør de som ønsker ny politikk tenke seg godt om før de stemmer Kristelig Folkeparti.

Drømmen ut fra dagens situasjon? KrF under sperregrensen!

Mest lest

Arrangementer