Ukategorisert

Det skal være lov å selge sex

Frivillige avtaler mellom voksne mennesker bør være lov, og Høyre/FrP/Venstre må etter valget oppheve forbudet mot kjøp av sex.

Sexkjøploven har vært en fiasko. Det blir fortsatt inngått avtaler mellom mennesker, men mye tyder på at mennesker som selger sex har fått verre vilkår. Å fjerne et meningsløst forbud vil være å vise omsorg for dem som selger sex.

Menneskehandel skal fortsatt være ulovlig, selv om sex blir lovlig.

Anna Ljunggren (Ap) frykter en oppblomstring av prostituerte hvis Høyre får avviklet sexkjøpsloven, ifølge AN.no.

De fleste signal, selv om Høyres Ivar Kristiansen er nokså spak i AN-artikkelen, tyder på at sexkjøpsloven blir opphevet dersom de rødgrønne og KrF mister flertallet. Det fortjener kvinner og menn som selger seksuelle tjenester!

Mest lest

Arrangementer