Ukategorisert

Per Sandberg v Sveinung Rotevatn

Premiere på TV2s valgcamp i kveld!

I løpet av fire episoder skal vi følge syv sentrale politikere på hyttetur. Politikerne skal ha debatter i leirskolemiljø om helt sentrale emner som samferdsel, helse, skole, familiepolitikk og arbeids- og sosialpolitikk, altså temaene som til nå har dominert valgkampen.

Deltakerne er Heikki Holmås (SV), Per Sandberg (FrP), Linda Cathrine Hofstad Helleland (H), Eirin Sund (Ap), Dagrun Eriksen (KrF), Sandra Borch (Sp) og Sveinung Rotevatn (V).

Ettersom Sveinung Rotevatn i utgangspunktet ikke har oppslutning nok til å bli stortingsrepresentant, kan denne serien sørge for at han imponerer befolkningen i Sogn & Fjordane. Han får i alle fall en unik mulighet til å profilere seg selv i beste sendetid på TV2.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer