Ukategorisert

Stenersen til Sexhibition!

FrPs Aina Stenersen skal være med på Sexhibition. Ja, du leste riktig; en politiker skal være med på Sexhibition!

Etter det Liberaleren erfarer vil Aina Stenersen være den første profilerte politikeren som deltar på denne sex-messen. Sexhibition er en messe som presenterer det som eksisterer innen sex og erotikk. Årets arrangement går av stabelen i Oslo i perioden 21. til 24. august.

Stenersen er utvilsomt én av de liberale politikerne i Norge. Hun er en kvinne som taler der andre tier. Allerede i 2010 sa hun ja til Hooters-etableringer i Norge. Hun vil avvikle sexkjøpsloven og hallikparagrafen. Hun mener sex, porno og stripping skal være valgfag i videregående skole. Hun har kjempet en hard kamp i eget parti for homofiles rettigheter. At hun nå skal delta på Sexhibition, er bare å vise at sex er en naturlig del av livet – og at menneskene er så forskjellige at politikerne ikke kan lage en mal på hvordan individets sexliv skal være.

Tøff dame, det skal hun ha!

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Eivind Knudsen
Eivind Knudsen
8 years ago

Ja, dette er tøft gjort av Stenersen, og jeg støtter henne fullt ut. Heller ikke ueffent at dette sannsynligvis vil virke som en torn i øyet på de venstreorienterte salongradikalerne dette landet har så mange av; profesjonelle pratmakere hvis liberale grunnsyn kommer til uttrykk ved at de holder kjeft.

Siri
Siri
8 years ago

Fortsett å jobbe for disse sakene. Viktig at
alle mennesker blir hørt i samfunnet.
Vi lever i 2013, og nesten 40% av
deltagerene på Sexhibition er kvinner leste
jeg i en artikkel i Kvinner og klær. Støtter
Aina Stenersen 100 prosent.

Henrik
Henrik
8 years ago

Fra arkivet