Ukategorisert

Ønsker mammalønn på 262.000 i året

Det finnes borgere i heltidsstillinger som ikke tjener veldig mye mer enn det organisasjonen Tid for barn krever i mammalønn. Det skal lønne seg å jobbe!

Organisasjonen ønsker at mor skal få lønn for å gå hjemme. For å finansiere ordningen som skal gi mammalønn på 262.000 i året, vil organisasjonen samle støtteordninger i en pott. Det er Vårt Land som omtaler forslaget.

Liberaleren vet, uten at vi har skrevet mye om det, at dagens støtteordninger medfører at voksne mennesker får barn for å finansiere egne liv. Skulle Tid for barn få viljen, vil det bli langt flere slike skrekkeksempel.

Ingen blir tvunget til å få barn. De som velger familieforøkelse må ta gledene og sorgene barn gir. Vi har allerede for mange skattefinansierte ordninger til barnefamiliene, ordninger som gjør det vanskelig å senke skatter og avgifter i betydelig grad.

Det er lav skatt som gir frihet, ikke flere politiske vedtatte støtteordninger!

Mest lest

Arrangementer