Ukategorisert

Er det valg, så er det valg

Når det blir arrangert valg, må velgerne få muligheter til å stemme på partiene/personene som stiller til valg på godkjente lister.

Mandag 12. september startet det ordinære forhåndsstemmevalget. Nå har det gjennom NRK blitt oppdaget at Rødt-listen ikke har vært tilgjengelig for velgerne i Porsanger kommune. Rødt har mistet en stemme/stemmer på grunn glippen i finnmarkskommunen, noe NRK-oppslaget dokumenterer.

At Rødt-listen ikke har vært tilgjengelig i Porsanger kommune betyr trolig lite for sluttresultatet av stortingsvalget 2013, men det er svært betenkelig at politikerne inviterer til valg – uten at de som stiller til valg har like vilkår. Ingen skal be om å få stemme på et parti/personer i valglokalet!

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer