Ukategorisert

God reklameplass for Ap

Nei se hva som dukket opp på VG.no onsdag kveld.

Ja, reklame for Arbeiderpartiet. Reklame på én av de beste plassene på ett av Norges største nettsted. Arbeiderpartiet er motstander av politisk TV-reklame, men litt nettreklame er ikke å forakte for partiet som elsker ulike konkurransevilkår mellom aktører som kjemper om de samme reklamekronene.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Leiv Svennes
Leiv Svennes
8 years ago

Det som forundrer, er at de som tidligere har stemt AP, ikke har sett i 8 år at Jens Stoltenberg har styrt landet inn i et forfall det vil ta lang tid, og mye penger å reparere og bygge opp. Veivedlikehold, vedlikehold av jernbanenettet, vedlikehold av offentlige bygninger, skoler som er helsefarlige både for elever og lærere, gammelt og nedbrutt utstyr i helsevesenet m.m, m.m. Det har aldri vært mer penger tilgjengelig for å kunne bedre på alt nevnt ovenfor, og aldri har det vært gjort mindre. Med Jens Stoltenberg som statminister! AP vaker på rundt 30% på meningsmålingene, så… Read more »

Eivind Knudsen
Eivind Knudsen
8 years ago

Og Norge trenger en lang, lang pause fra Arbeiderpartiet!

Fra arkivet