Ukategorisert

Hvem er inne?

Tallene er rimelig usikre, men det er spennende å se hvem som er inne på Stortinget knappe tre uker før valget.

Liberaleren er naturlig nok mest interessert i liberalister/liberale personer i TV2-målingen som ble offentliggjort på onsdag. Og ja; det er begrenset med liberalister som stiller til valg. Det Liberale Folkepartiet blir ikke representert på Stortinget i neste periode.

Hans Andreas Limi blir ny FrP-representant fra Akershus, mens Oslo FrP kun får inn Siv Jensen og Christian Tybring-Gjedde. Høyres Heidi Nordby Lunde er ikke inne på denne målingen og det er synd. Abid Q. Raja fra Akershus Venstre ligger an til å bli stortingsrepresentant akkurat nå.

Dyktige og ryddige Anders Anundsen (FrP) fra Vestfold er inne, men kun én FrP-representant fra dette fylket er dårlig nytt for Fremskrittspartiet.

Både Torbjørn Røe Isaksen (H) og Bård André Hoksrud (FrP) fra Telemark får fornyet tillit, men Kristian Norheim (FrP) sliter og det er tragisk for oss som ønsker større frihet.

Tina Bru fra Rogaland Høyre er inne og det blir spennende å se hva Sandnes-kvinnen kan gjøre på Stortinget den neste perioden. Også Roy Steffensen (FrP) får tillit, ifølge denne målingen.

Mette Hanekamhaug (FrP), mye omtalt i nasjonale medier i inneværende periode, er ute av Stortinget fra Møre og Romsdal.

Sogn og Fjordane Venstre får ikke inn Sveinung Rotevatn, ifølge oversikten fra målingen. Norge fortjener at Rotevatn blir stortingsrepresentant!

Sivert Haugen Bjørnstad er inne for Sør-Trøndelag FrP. Hurra!

Tags:

,

Comments are closed.

Fra arkivet

 • Subsidiert er ikke frittSubsidiert er ikke fritt
  Det er naivt å tro at subsidiert kunst ikke er politisk styrt. Kunstnere laller seg inn i en følelse av selvstendighet, men er kjøpt og betalt av staten.
 • Den merkelige historien om syndeskattDen merkelige historien om syndeskatt
  Dominic Frisby skriver om alt våre formyndere har forsøkt å skattlegge for å endre adferden vår.
 • Ja til bompengerJa til bompenger
  Bompenger er en rettferdig måte å finansiere veier på.
 • Myten om Says lovMyten om Says lov
  Ikke engang Say trodde på Says lov.
 • Fritt kjøtt!Fritt kjøtt!
  Labkjøtt. Kunstig kjøtt. Syntetisk kjøtt. In vitro-kjøtt. Alternativt kjøtt. Etisk kjøtt. Eller bare framtidens “kjøtt”?
 • 26 år med EU26 år med EU
  I november 1993 tok Maastricht-avtalen effekt og EU ble grunnlagt. Avtalen la til rette felles regler for økonomiene i Vest-Europa med en felles valuta.
 • 1981: Skiftet som forandret Norge1981: Skiftet som forandret Norge
  Willochregjeringen forandret Norge.