Ukategorisert

Hvem er inne?

Tallene er rimelig usikre, men det er spennende å se hvem som er inne på Stortinget knappe tre uker før valget.

Liberaleren er naturlig nok mest interessert i liberalister/liberale personer i TV2-målingen som ble offentliggjort på onsdag. Og ja; det er begrenset med liberalister som stiller til valg. Det Liberale Folkepartiet blir ikke representert på Stortinget i neste periode.

Hans Andreas Limi blir ny FrP-representant fra Akershus, mens Oslo FrP kun får inn Siv Jensen og Christian Tybring-Gjedde. Høyres Heidi Nordby Lunde er ikke inne på denne målingen og det er synd. Abid Q. Raja fra Akershus Venstre ligger an til å bli stortingsrepresentant akkurat nå.

Dyktige og ryddige Anders Anundsen (FrP) fra Vestfold er inne, men kun én FrP-representant fra dette fylket er dårlig nytt for Fremskrittspartiet.

Både Torbjørn Røe Isaksen (H) og Bård André Hoksrud (FrP) fra Telemark får fornyet tillit, men Kristian Norheim (FrP) sliter og det er tragisk for oss som ønsker større frihet.

Tina Bru fra Rogaland Høyre er inne og det blir spennende å se hva Sandnes-kvinnen kan gjøre på Stortinget den neste perioden. Også Roy Steffensen (FrP) får tillit, ifølge denne målingen.

Mette Hanekamhaug (FrP), mye omtalt i nasjonale medier i inneværende periode, er ute av Stortinget fra Møre og Romsdal.

Sogn og Fjordane Venstre får ikke inn Sveinung Rotevatn, ifølge oversikten fra målingen. Norge fortjener at Rotevatn blir stortingsrepresentant!

Sivert Haugen Bjørnstad er inne for Sør-Trøndelag FrP. Hurra!

Tags:

,

Mest lest

Arrangementer