Ukategorisert

En uvanlig politiker

At en politiker i Norge ikke forsvarer tollmurer og subsidier, er uvanlig. Du kan høre Arne Hjeltnes på Mathallen søndag 25. august.

Det er Grünerløkka Høyre som arrangerer foredraget der Hjeltnes skal forklare hva som er galt med norsk matpolitikk. Selv om Arne Hjeltnes er landsmøtevalgt sentralstyremedlem i Høyre, kan han være inspirerende for liberalister.

Foredraget vil stå i skarp kontrast til landbruksministerens medieutspill det siste året, utspill som ofte har handlet om økt toll og subsidier.

Arne Hjeltnes mener norsk mat holder kvalitet i verdensklasse, men at regjeringen ikke følger opp internasjonalt. Han mener det ikke handler om å bevare norske tollmurer og subsidier, men å innse at norsk mat er god nok til å konkurrere på kvalitet.

Foredraget begynner klokken 13:00.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer