Ukategorisert

Tilgjengeligheten på narkotika

Forbudt ja, men å kjøpe ulovlige stoffer i Norge er veldig, veldig, veldig enkelt.

Forbudslinjen har medført et «uregulert marked», et marked der blant annet kriminelle aktører tjener grovt med penger på politikernes dumskap.

TV2 sjekket hvor lett det var å kjøpe. I løpet av ett minutt og førti sekund ble reporteren tilbudt både hasj og marihuana.

Politikerne som forsvarer forbudslinjen gjør kriminelle aktører svært rike!

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Anita Nyholt
8 years ago

Ordfører Fabian Stang (H) sier: «Det er en kriminalitet som regjeringen kunne ha fjernet hvis de ville det. De kunne sørget for at de som kommer hit og begår kriminalitet, blir behandlet på en mye røffere måte enn i dag.» LUHMs henvendelse til Oslos ordfører, mars 2013: «Det er regjeringen som har ansvar for rammeverket for lovgivningen, og Oslo kommune forholder seg til det. Her kan man se til Danmark, hvor København bystyre nå for tredje gang har vedtatt at de ønsker å åpne lovlige utsalgssteder for cannabis. Foreløbig er forsøksordningen blitt stoppet av deres justisminister. Allikevel sender de kravet… Read more »

andré
andré
8 years ago

Ja, Stang, det må slås hardere ned, slik som i USA, da forsvinner «kriminaliteten» (det er de som opprettholder forbudet som er de kriminelle).
comment image

Fra arkivet