Ukategorisert

Finnmarkinger spør om DLD

Det er tøft at saken om datalagringsdirektivet engasjerer velgere i landets nordligste fylke.

Datalagringsdirektivet engasjerer velgere i Finnmark. Skribenten har fulgt noen av nettmøtene som Finnmark Dagblad har arrangert. Helga Pedersen (Ap) fikk spørsmål om DLD. Det samme gjorde FrPs Jan-Henrik Fredriksen på FD.no i dag.

Da saken om datalagringsdirektivet var veldig aktuell i norske medier, var den ikke gloheit i Finnmark. Det har ikke vært veldig mye debatt om direktivet i Finnmark-mediene. Likevel viser denne valgkampen at saken er viktig for en del finnmarkinger.

Liberaleren håper du gjør som en del finnmarkinger, nemlig spør stortingsrepresentantene i ditt område om datalagringsdirektivet. Saken er for viktig til å la den gå i «glemmeboken»!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer