Ukategorisert

Finnmarkinger spør om DLD

Det er tøft at saken om datalagringsdirektivet engasjerer velgere i landets nordligste fylke.

Datalagringsdirektivet engasjerer velgere i Finnmark. Skribenten har fulgt noen av nettmøtene som Finnmark Dagblad har arrangert. Helga Pedersen (Ap) fikk spørsmål om DLD. Det samme gjorde FrPs Jan-Henrik Fredriksen på FD.no i dag.

Da saken om datalagringsdirektivet var veldig aktuell i norske medier, var den ikke gloheit i Finnmark. Det har ikke vært veldig mye debatt om direktivet i Finnmark-mediene. Likevel viser denne valgkampen at saken er viktig for en del finnmarkinger.

Liberaleren håper du gjør som en del finnmarkinger, nemlig spør stortingsrepresentantene i ditt område om datalagringsdirektivet. Saken er for viktig til å la den gå i «glemmeboken»!

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Ultima_Thule
Ultima_Thule
8 years ago

Man får håpe på at finnmarkingene og andre fra Nord-Norge våkner opp og går tilbake til sine røtter: «Nordnorsk kultur før kulturimperialismen fra sør stod for fredelig samhandel på tvers av landegrenser, respekt for privat eiendomsrett, entreprenørskap, risikovillighet, selvstendighet og individualisme. Kort sagt, nordnorsk urkultur er liberalisme.»En nordnorsk omveltning?, Onarki

Fra arkivet