Ukategorisert

Partiprogrammet er ikke tilpasset førstekandidatens velgere

Fabrice Caline, førstekandidaten for Miljøpartiet De Grønne i Finnmark, ble spurt ut av NRK Finnmark mandag morgen.

Lytterne fikk høre en politiker som slet veldig på flere sentrale spørsmål. Etter hvert kom Fabrice Caline med følgende innrømmelse:

–Må innrømme at generelt er ikke programmet godt tilpasset for Finnmark. Det er en kritikk vi må ta innover oss. Vi i Finnmark og Nord-Norge må delta mer aktivt når vi lager arbeidsprogram, sa Fabrice Caline på tampen av utspørringen.

Sånn kan en også drive valgkamp. 🙂

0 0 vurdering
Vurdering
2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ultima_Thule
Ultima_Thule
7 years ago

“Venstre, SV, Rødt og Miljøpartiet De Grønne er sterke tilhengere av informasjonssosialisme. De ønsker å fjerne all intellektuell eiendom og gjøre den til felleseie. Dette betyr blant annet at en forfatter sine bøker ikke lenger er beskyttet under åndsverksloven. Hvem som helst skal kunne piratkopiere innholdet i en fysisk bok (feks. ved scanning) og legge innholdet fritt ut på internett.”En trussel mot ytringsfriheten, Onarki

Ultima_Thule
Ultima_Thule
7 years ago

Og som alle andre kollektivister, har de en forkjærlighet og fetisj for totalitære krefter, noe dette oppslaget illustrerer: De Grønnes førstekandidat hyllet Assad-regimet og Gadaffi, VG.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Fra Karl Marx til Mont PèlerinFra Karl Marx til Mont Pèlerin
    Etter et lengre opphold i Russland etter revolusjonen, begynte illusjonene til leninisten Max Eastman å rakne. Senere i livet endte han opp som frimarkedstilhenger og markant kritiker av kollektivistiske ideologier.
  • Bærekraftsmålene – klima som den store samlende sak?Bærekraftsmålene – klima som den store samlende sak?
    Klima og miljø er del av bærekraftsmålene. Hvordan skal dette samle menneskeheten? Og hvordan var det nå med rettsstaten? Siste og fjerde del av en artikkelserie om bærekraftsmålene – med en oppsummering.
  • En inni hampen stor feilEn inni hampen stor feil
    Føleri, antagelser, skråsikkerhet og dogmatisme - kan det være politikerne ikke alltid baserer beslutningene sine på kunnskap?