Ukategorisert

UDI med regelrytteri

Nettavisen forteller idag historien om Olav og Emily. «Bjørn Olav møtte Emily i statene og giftet seg i Emilys hjemby i California i september 2012.» Men å slå seg ned i Norge er ikke så enkelt.

Inntektskravet er strengt, og man skal ha tilknytning til Norge. Til tross for at hun har norske forfedre, og altså er gift med en nordmann er ikke tilknytningen god nok. Det teller heller ikke med at de to nå venter barn sammen. UDI vil holde paret adskilt.

Regelrytteri sier El & IT-forbundet om UDIs behandling av deres medlem. En beskrivelse artikkelen gir god dekning for å hevde. Nevnte vi at FrP vil gjøre familiegjenforening vanskeligere enn det er idag? Og at dette med tilknytning til riket skal telle enda mer.

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ultima_Thule
Ultima_Thule
8 years ago

Dette er en konsekvens av at Norge er et nasjonalsosialistisk land.

At El & IT-forbundet reagerer med å kalle dette regelrytteri når deres medlem blir rammet, er bare ren hykleri. El & IT-forbundet er jo selv ansvarlig for denne politikken gjennom den nasjonalsosialistiske moderorganisasjonen LO.

Pleym
Pleym
8 years ago

Det hadde naturligvis vært fint om El & IT-forbundet rent generelt engasjerte seg i innvandringspolitikken, men det kan jo være første gang de kommer i berøring med de konkrete utslagene av regelverket Arbeiderpartiet har utformet.

Ultima_Thule
Ultima_Thule
8 years ago

Arbeiderpartiet = LO = El & IT-forbundet

El & IT-forbundet engasjerte seg allerede rent generelt mot innvandring gjennom for eksempel aktivt og målrettet bekjempelse av «sosial dumping» og krav til offentlig sertifisering som begge legger hindringer for utenlandsk arbeidskraft.

Fra arkivet