Ukategorisert

Gjør alt for å få ja

Oslo kommune gjør det den kan for å få «ja» i folkeavstemningen om Oslo2022.

Oslo kommune er også en kommune for innbyggere som er negative til Olympiske Leker i hovedstaden. Det betyr at kommunen burde vært så nøytral som overhode mulig i kampen om stemmene foran folkeavstemningen mandag 9. september.

Liberaleren mener nei-siden har de beste argumentene. Eller for å skrive det rett fram: Skattefinansiert OL i Norge er galskap!

Dagsavisen melder at OL-etaten skal besøke 20 skoler for å få ungdommer til å stemme ja.

Oslo2022 er en midlertidig etat i Oslo kommune. Etaten har ansvar for å utarbeide Oslos søknad om Olympiske og Paralympiske vinterleker i 2022, ifølge Oslo kommunes nettsted. Nå kan OL-etaten også legge valgkamp under sitt ansvar, dessverre.

Tags:

Mest lest

Arrangementer