Ukategorisert

Gjør alt for å få ja

Oslo kommune gjør det den kan for å få «ja» i folkeavstemningen om Oslo2022.

Oslo kommune er også en kommune for innbyggere som er negative til Olympiske Leker i hovedstaden. Det betyr at kommunen burde vært så nøytral som overhode mulig i kampen om stemmene foran folkeavstemningen mandag 9. september.

Liberaleren mener nei-siden har de beste argumentene. Eller for å skrive det rett fram: Skattefinansiert OL i Norge er galskap!

Dagsavisen melder at OL-etaten skal besøke 20 skoler for å få ungdommer til å stemme ja.

Oslo2022 er en midlertidig etat i Oslo kommune. Etaten har ansvar for å utarbeide Oslos søknad om Olympiske og Paralympiske vinterleker i 2022, ifølge Oslo kommunes nettsted. Nå kan OL-etaten også legge valgkamp under sitt ansvar, dessverre.

Tags:

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Andreas
Andreas
8 years ago

Jeg mottok en «infobrosjyre» om OL2022 i posten denne uken. Den var vel ikke akkurat det som kan kalles nøytral, og fokuserte veldig på de positive sidene. (Strengt tatt var det vel ingen negative sider.) Passerte også noen av disse utskremte medarbeiderne på vei til T-banen og når de sa «Du stemmer vel ja til OL» så svarte jeg bare «Ja, det kan du tro» i en lett sarkastisk tone. Det første han ropte tilbake (jeg stoppet ikke opp ettersom jeg ikke hadde tid til det) var «Vi har råd til det!». Så det er tydelig at de har forstått… Read more »

Fra arkivet