Ukategorisert

Politikerne ødelegger for bedrifter

Byråkrati tok livet av norsk marsipangris.

Baker Hansen er en aktør som har merket norsk reguleringskåthet. Bedriften lager ikke lengre jule- og påskemarsipan, men får leveranser fra Polen som har et enklere regelverk enn regelverket norske politikere har innført.

Sjokoladen og marsipanen som brukes til figurene skal holdes adskilt fra sjokoladen og marsipanen bedriften bruker på kakene. Det er to ulike skjemaer, selv om avgiften er lik, og det skal innrapporteres hver måned. Dette ble for kostbart, ifølge et oppslag på Aftenposten.no.

Sosialdemokratiske politikere har svar på hvorfor staten må ha inn skatt og avgifter, penger som regulerer forbruk og finansierer velferdsstaten. Hvorfor mye skal være så vanskelig, er det få som har gode svar på.

Tags:

Mest lest

Arrangementer