Notiser

Venstre uten KrF? For godt til å være sant

En usignert artikkel i VG og en artikkel i Aftenposten opplyste idag at Venstre kunne gå i regjering med Høyre og FrP – uten KrF. De rødgrønne kastet seg naturligvis på i alle (sosiale) medier, og twitterstormen raser fortsatt. Men det var naturligvis for godt til å være sant. Liberaleren anser KrF som en bremsekloss for nyttige reformer på det økonomiske området. I tillegg til at partiet er verdikonservativt.

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy
Andy
8 years ago

«Verdikonservativt» er et for snilt ord. Man kan være verdikonservativ uten å være som Krf – intolerant og fiende av absolutt alt som har med personlig frihet å gjøre.

Pleym
Pleym
8 years ago

Joda, Andy, det var for snilt. Skal ikke gjenta seg.

Andy
Andy
8 years ago

😉

Fra arkivet