Ukategorisert

KrF vil styre Høyre

KrF har styrt Høyre tidligere, og kommer trolig til å gjøre det igjen.

Høyre var i regjering sammen med KrF og Venstre i perioden 2001 – 2005. Regjeringen ble ledet av Kjell Magne Bondevik. Det var en regjering uten mye god høyrepolitikk. Staten ble større og borgerne fikk mindre frihet. For liberalister var Samarbeidsregjeringen like ille som dagens rødgrønne regjering.

Nå spekulerer ulike medier over at KrF ønsker finansminister-posten, for å kontrollere Høyre i en eventuell ny regjering.

–Det er så absolutt en attraktiv post for oss, sier Knut Arild Hareide til Aftenposten.

Velgerne gjør Norge bedre og situasjonen langt mer oversiktlig om KrF blir stemt ut av Stortinget om nøyaktig en uke. Nytt flertall uten Kristelig Folkeparti er det beste som kan skje i dagens situasjon.

Mest lest

Arrangementer