Ukategorisert

Ikke bare pengestøtte fra LO

Medlemmer i fagbevegelsen som støtter andre partier enn Arbeiderpartiet, SV og Senterpartiet, bør ta et internt oppgjør med egen organisasjon.

LOs tette bindinger til Arbeiderpartiet er vel kjent. Det samme er pengebeløpene som de rødgrønne partiene får for å drive valgkamp.

Den siste tiden har det blitt sendt betydelig med reklamespotter på kommersielle radiokanaler der de rødgrønne får politisk støtte av LO. Egentlig helt greit for oss, men det bør være problematisk for LO-medlemmer som ønsker et nytt stortingsflertall.

Det er medlemmene som finansierer reklamespottene, og veldig mange LO-medlemmer ønsker en ny regjering og et nytt stortingsflertall. At medlemmer som ønsker nytt flertall godtar dette, er helt uforståelig.

Mest lest

Arrangementer