Ukategorisert

Forbudet gir ulike konkurransevilkår

TV2 burde gitt blaffen i forbudet mot politisk reklame. TV-kanalen burde mot betaling sendt reklame for politiske partier i valgkampen.

På nettstedet til NRK, kommer TV2 med den gamle nyheten om at dagens forbud gir ulike konkurransevilkår. Bjørn Gunnar Rosvoll, salgs- og markedsdirektør i TV 2, bruker VGTV som eksempel på en konkurrent som kan sende reklame for politikerne. Han kunne også nevnt P4, en avis eller en fotballstadion som eksempel på et meningsløst forbud som kun gir ulike konkurransevilkår.

Dersom det blir nytt stortingsflertall etter mandagens valg, bør det nye flertallet sørge for å oppheve forbudet mot politisk og religiøs reklame. I kommunevalgkampen om to år bør TV2 få sende fine reklamespotter med FrPs Per Sandberg, og TV-kanalen bør få gjøre dette uten begrensninger.

Mest lest

Arrangementer