Ukategorisert

FrPere bør ikke klage

Det er helt sikkert irriterende for fremskrittspartipolitikerne, men politikerne bør forsvare eiendomsrettigheter – også når den private eiendomsretten rammer partiet.

Det er de siste dagene flere eksempler på fremskrittspartipolitikere som klager på mediene. Felles for klagingen er at FrP-politikere mener de blir behandlet på en liten fair måte. Stortingsrepresentant Anders Anundsen har klaget på Tønsbergs Blad på egen Facebook-profil. I Finnmark klager FrP på Finnmark Dagblad gjennom Altaposten. Årsaken til klagene i nord kommer fordi partiets profiler har fått få leserinnlegg på trykk.

Det er redaktøren, kall det gjerne redaksjonen/eierens soleklare rett å bestemme innholdet i eget produkt. Dersom en privat avis ikke ønsker å trykke leserinnlegg eller annonse, er det et valg avisen skal kunne ta. Politikerne bør ikke få redigere innholdet i mediene. Dessverre har vi gjennom lovverket eksempler på at norske politikere regulerer medieaktører i altfor stor grad, reguleringer som svekker eiendomsrettighetene.

FrP; slutt og klag! Partiet bør fronte den private eiendomsretten mye sterkere enn det som er tilfellet i Altaposten-oppslaget.

Hvor ofte ser du DLF-politikere klage på private medieaktører? Omtrent Aldri!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer