Notiser

Syv kjedelige krav til en ny regjering

skriver Venstres ordfører i Eid kommune i Sogn og Fjordane, Alfred Bjørlo om i en bloggpost. «Dette er sju store, kjedelege og usexy oppgåver ei ny regjering straks må ta fatt på. Ikkje fordi det er enkelt, men fordi det må til.» Og det er ikke små krav Bjørlo har.

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
andy
andy
8 years ago

Litt beside the point: Jeg blir så sliten av politikere som vil stille «krav» til sine potensielle samarbeidspartnere før de i det hele tatt har blitt invitert til forhandlingsbordet. Nå tenker jeg ikke spesielt på Bjørlo, men heller hans partileder T.S. Grande, som stiller «krav» om fredning av Lofoten / Vestrålen før hun i det hele tatt vil sette seg til forhandlingsbordet. «Først skal jeg få det som jeg vil, og så kan vi diskutere hvor mye mere jeg skal få», lizzom. Greit nok å flagge at det blir en viktig sak under forhandlingene, en sak som vil bli for… Read more »

Pleym
Pleym
8 years ago

Hun har flagget Venstres viktigste sak. H/FrP må i tilfelle gå til Ap for få vedtatt utbyggingen de ønsker. Og dermed ødelegge forholdet til sentrum for lang tid fremover.

andy
andy
8 years ago

Nei, hun har ikke flagget Venstres viktigste sak. Hun har stilt betingelser for i det hele tatt å gå i forhandlinger.
Det hun gjør er å risikere å ødelegge ethvert borgerlig samarbeide før det i det hele tatt har fått en sjanse. Ikke helt ulikt det Lars Sponheim gjorde.

Er dette måten «forhandlinger» skal føres på, så bør svaret fra Erna bli: «Greit, da har du fått ditt. Men om du skal få gjennomslag for dette så får du til gjengjeld sitte musestille i båten resten av perioden og bare godta alt vi andre måtte finne på. Uansett hva!».

Fra arkivet