Ukategorisert

En historisk liste?

Den rødgrønne regjeringen har jevnlig sendt ut pressemeldinger etter endringer i regjeringsapparatet.

Felles for det som har blitt sendt ut, er at listene har innehold mange navn. Det har naturlig nok vært personer fra Arbeiderpartiet, SV og Senterpartiet som har vært statssekretærer og politiske rådgivere i den rødgrønne regjeringen.

I dag kom det en ny liste fra Statsministerens kontor etter at Kongen i statsråd har gitt Mette Nord avskjed i nåde som statssekretær for Jens Stoltenberg.

Ettersom Jens Stoltenberg snart går av som statsminister, kan det ikke være mange nye slike lister mediene får fra den rødgrønne regjeringen.

Erna Solberg, trolig Norges nye statsminister, kommer også til å sende ut lister med statssekretærer og politiske rådgivere. Forhåpentligvis inneholder forsendelsene fra den neste regjeringen færre departement og færre navn. Politikere som ønsker å effektivisere offentlig sektor bør starte i egne omgivelser. Regjeringsapparatet er en god begynnelse.

Mest lest

Arrangementer