Ukategorisert

Ja til poker!

Underskriftskampanjen får stor oppslutning. Støtt oppropet du også!

Venstre og FrP vil legalisere poker. KrF er helt imot, mens Høyres landsmøte sa nei. Poker og spillpolitikk må være en del av regjeringsforhandlingene mellom Høyre og FrP. Gi din støtte du også til underskriftskampanjen som Norsk Pokerforbund markedsfører på sosiale medier.

Norsk Pokerforbund har publisert denne teksten på Facebook.com:
«Ja til poker!

Frp og Høyre lover å fjerne forbud som strider mot folks virkelighetsoppfatning. Poker er et tema i regjeringsforhandlingene og det er derfor veldig viktig at vi får så mange som mulig til å signere dette oppropet.

Del det på Facebook og Twitter i dag, og signér oppropet!

Det er nå det gjelder!»

Signer oppropet du også!

Forbudt eller ikke, norske borgere spiller poker uansett hva politikerne mener. En undersøkelse viser at over 300 000 nordmenn spiller poker. Legalisering betyr rett og slett at politikerne får muligheten til å regulere spillet og det skal være god høyrepolitikk.

Mest lest

Arrangementer