Ukategorisert

Opphev meningsløse forbud

Det vil aldri være latterlig å oppheve forbud som krenker frihet og eiendomsrettigheter.

Erna Solberg og Siv Jensen har sluppet saker som partiene vil legalisere/liberalisere i regjering. Sakene som har fått mest omtale er scooterkjøring, proffboksing og Segway. For ordens skyld; scooterkjøring vil ikke bli legalisert, men kommunene får mer makt i spørsmål om scooterløyper.

Flere sentrale politikere i opposisjonen har latterliggjort sakene, blant annet statssekretær Mina Gerhardsen. Dersom dette er småsaker, er det merkelig at tidligere stortingsflertall med Arbeiderpartiet i spissen har vedtatt forbud og stemt ned forslag om liberalisering gang etter gang.

Ove Vanebo har postet følgende kommentar på Facebook.com:
«Registrerer at enkelte mener legalisering av Segway, scooterkjøring, lakrispiper og proffboksing er latterlige saker fra en borgerlig regjering. Dét som imidlertid er latterlig, er at disse sakene i utgangspunktet var forbudte.»

Det er treffende skrevet av den forrige FpU-lederen.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer