Ukategorisert

Må være artig å få slike tilbakemeldinger

For FrP-politikerne og liberale Høyre-politikere må det være hyggelig å få slike tilbakemeldinger fra deler av et stort norsk miljø.

Det er Norsk Pokerforbund som har gratulert Høyre og FrP med regjeringsplattformen. I en e-post Liberaleren har fått tak i, er pokerforbundet fornøyd med at regjeringen ønsker en utredning om lisensordning for utenlandske spillselskaper og at pokerturneringer skal kunne arrangeres lovlig i Norge.

Pokerforbundet takker politikerne som har støttet og vært en stemme for hjertesaken i regjeringsforhandlingene de siste ukene.

I den store sammenheng, for eksempel sammenlignet med økonomisk politikk med skatter og avgifter, er både poker og spillpolitikk veldig små saker. Det er likevel viktige prinsipielle saker fordi det dreier seg om viktige friheter som å bruke egne penger og inngå frivillige avtaler. I spørsmålene om poker og spillpolitikk har det aldri vært tvil om at FrP ønsker liberalisering, mens Høyre har holdt igjen fordi partiets tro på enkeltmennesket er størst i festtaler – ikke i praktisk politikk.


(Illustrasjonsbilde hentet fra Betsson.com)

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer