Ukategorisert

Gi liberalister plass i Debatten

Torsdag kveld klokken 21:30 er det landbrukspolitikk som er tema på Debatten på NRK1.

Norge har fått en landbruksminister som ønsker, i tråd med partiprogrammet, helt nye løsninger innenfor landbruk. FrP vil ha en landbrukspolitikk basert på markedsøkonomiske prinsipp, for å sitere en liten del av handlingsprogrammet.

Nå er ikke gjestelisten til kveldens program klar, ifølge NRK, men liberalister bør bli invitert til Debatten. Vi trenger flere stemmer som taler imot det planøkonomiske landbrukssystemet som gir forbrukerne, skattebetalerne og bønder dårlige vilkår enn det bør være.

Debatter om landbrukspolitikk i Norge blir ofte debatter om distriktspolitikk. Forhåpentligvis kan FrP i regjering og liberalister i debatten heve nivået på ordskiftet om matproduksjon.

Mest lest

Arrangementer