Notiser

Solberg: – Man overvåker ikke venner

Statsminister Erna Solberg har de siste dagene fått sitatet «Man overvåker ikke venner» på trykk i forbindelse med påstander om at statsledere har blitt overvåket av USA.

Man bør ikke overvåke venner eller personer som er helt uskyldige!

I Norge har Høyre og Arbeiderpartiet sørget for datalagringsdirektivet, et system som kan gi systematisk overvåking av «Solbergs venner». Forskjell på liv og lære ja!

0 0 vurderinger
Vurdering
3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andreas
Andreas
7 years ago

Bra man ikke overvåker venner da.

Men da betyr vel innføringen av DLD at politikerne, (de av de som vedtok det), er av den oppfatningen at innbyggerne i Norge er uvenner med Staten og at de derfor er fritt vilt.

balder vonbrot
balder vonbrot
7 years ago

Det slår meg ofte at reaksjonene er hysterisk overspill for galleriet. Selvfølgelig er det ikke bra at venner overvåker hverandre, men man må være rimelig naiv for å tro at så ikke skjer. Profesjonelle politikere kjenner politikkens natur. 😉 Uansett må de regne med å bli overvåket av “fienden”, så det å bli overvåket av sine venner i tillegg burde ikke spille store rollen. Er man uforsiktig nok til å si ting man ikke burde sagt åpent, så er det i hvert fall ikke noe værre at venner hører det enn at “fienden” hører det samme. Det er simpelthen for… Read more »

balder vonbrot
balder vonbrot
7 years ago

: Good point.

22. juli 2011