Ukategorisert

Popartist samarbeider med spillselskap

I motsetning til aktive idrettsutøvere kan ingen viktige forbund straffe artister som inngår samarbeid med spillselskap.

Listen over idrettsstjerner som har vært ambassadører for internasjonale spillselskaper begynner å bli lang. Thomas Myhre, Ronny Johnsen, John Arne Riise og ikke minst John Carew for å nevne noen. Det er så mange at idrettsforbundet har vedtatt retningslinjer for å forsvare den norske spillpolitikken.

Nå har Sandra Lyng inngått avtale med spillselskapet Folkeautomaten.om.

Michel Sterk, talsperson for Folkeautomaten.com, sier det at det å spille pengespill i seg selv er et lite eventyr.

–Hver gang man spiller har man mulighet til å vinne penger – eller prinsessen og halve kongeriket om du vil. Vi ønsket å finne en ambassadør som kunne minne litt om en prinsesse, men i en moderne versjon. Og hvem er vel bedre enn Sandra? Hun er flott og se på, har en eventyrlig stemme og er på samme tid folkelig og varm. Det at hun akkurat slipper nye hits og singler er jo ingen ulempe, skriver spillselskapet Folkeautomaten.om i en pressemelding.

De eneste som kan «straffe» Sandra Lyng er forbrukerne som kan velge bort hennes musikk. Det skjer neppe!

Liberaleren forsvarer avtalefriheten, altså både retten til å inngå veddemål og retten til å inngå andre avtaler.

Mest lest

Arrangementer