Ukategorisert

Trakk spørsmålet

Stortingsrepresentant Heikki Holmås (SV) har trukket spørsmålet til onsdagens spørretime, et spørsmål Liberaleren kalte for håpløst.

Holmås hadde sendt inn dette spørsmålet:
«Søndagsåpne butikker vil gi økt energiforbruk, økte utslipp fra biltrafikk og økte utslipp fra transport og økte utslipp fra tilvirking av varer, i tillegg til å ha negative virkninger både for produktiviteten og konkurransekraften i næringen, og den reduserer muligheten for familien til å være sammen om søndagen fordi flere må jobbe. Vil statsråden skrinlegge planene om søndagsåpne butikker i lys av klimaforhandlingene, og nylig fremlagt dokumentasjon om dødelige stormer på Filippinene?»

Mandag kveld fikk Liberaleren beskjed fra Holmås om at spørsmålet var trukket. Godt gjort av SV-representanten som innså at spørsmålet ikke var spesielt godt.

Mest lest

Arrangementer