Ukategorisert

En superinteressant debatt

De som teller timene et gjennomsnittlig barn er sammen med foreldre/foresatte, vil forstå poenget FrPs Per Sandberg prøver å få fram i boken og på Aftenposten.no.

I en del av oppslaget kobler Sandberg barn i barnehager som økte utgifter til psykiatri, men andre poeng kunne vært brukt. Det er liten tvil om at dagens barn bruker mer tid i offentlige institusjoner som barnehage, skolefritidsordning, skole, kulturskole enn foreldrene gjorde. Om det er et gode og en nødvendighet vil det være delte meninger om, alt etter egen situasjon, holdninger og politisk oppfatning.

Per Sandberg er tøff som tør å fronte enn debatt som går på tvers av utviklingen. Debatten om «statlige barn» er mer enn velkommen i et samfunn der skattefinansierte institusjoner styrer mye av tiden til veldig mange barn.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer