Ukategorisert

Betalingsfristen for TV-skatten nærmer seg

Fristen for å betale første del av TV-skatten nærmer seg. Og ja, regningen er høyere i år enn i fjor.

I 2013 var TV-skatten, eller kringkastingsavgiften som den offisielt heter, på kroner 2680,56. I år må «alle» med fjernsynsmottaker betale kroner 2.729,16. Ja den rødgrønne regjeringen ønsket en høyere avgift, men også dagens stortingsflertall sørget for at NRK-regningen ble høyere enn den bør være for en stor del av befolkningen.

Skal Stortinget endre praksisen med å øke TV-skatten jevnt og trutt, må det skje et politisk jordskjelv ved valg i Norge. De fleste av partiene og dermed politikerne ønsker et gigantisk statlig medieselskap og du skal betale regningen, uansett om du benytter deg av NRK eller ikke.

Forfallsdato på årets første giro er 31. januar.

Mest lest

Arrangementer