Ukategorisert

Stortingsrepresentant vil ha poker-NM i Norge

Stortingsrepresentant Roy Steffensen (FrP) har meldt seg på Freeroll NM i poker 2014, et mesterskap som blir arrangert fra 26. februar til 1. mars.

Det var nesten tusen deltakere da Norgesmesterskapet i gratispoker ble arrangert i fjor. Arrangøren håper det blir stor oppslutning også om årets arrangement som blir arrangert i Posthallen i Oslo.

Roy Steffensen vil ikke skryte til Liberaleren om han er en god pokerspiller, men han ønsker at poker skal bli lovlig. Han har sendt skriftlig spørsmål til kulturminister Thorhild Widvey (H).

–Undertegnede viser til regjeringsplattformen til H/FrP-regjeringen som sier at den vil tillate mesterskapsturneringer i poker med klare beløpsgrenser gjennom et unntak i lov, og lurer i den forbindelse på om statsråden vil arbeide for at Norgesmesterskapet i poker kan bli arrangert i Norge i 2015? Det skriver Steffensen i spørsmålet som er sendt kulturministeren.

Det er flott en stortingsrepresentant fra regjeringspartiene purrer på regjeringen når det gjelder poker. Norgesmesterskapet blir arrangert i utlandet og har stor oppslutning, mens Freeroll er gratismesterskap for å holde seg innenfor det norske regelverket. Mennesker i Norge kan spille bort en god del penger på tilbud i regi av Norsk Tipping, men får ikke muligheten til å spille penge-poker lovlig. Dette henger ikke på greip, og det er greit at liberalister passer på slik at det blir fremdrift i prosessen med å legalisere poker i Norge.

Frihet over egne penger er en viktig frihet!

Les mer om Freeroll NM.

Mest lest

Arrangementer