Ukategorisert

Stortingsrepresentant vil ha poker-NM i Norge

Stortingsrepresentant Roy Steffensen (FrP) har meldt seg på Freeroll NM i poker 2014, et mesterskap som blir arrangert fra 26. februar til 1. mars.

Det var nesten tusen deltakere da Norgesmesterskapet i gratispoker ble arrangert i fjor. Arrangøren håper det blir stor oppslutning også om årets arrangement som blir arrangert i Posthallen i Oslo.

Roy Steffensen vil ikke skryte til Liberaleren om han er en god pokerspiller, men han ønsker at poker skal bli lovlig. Han har sendt skriftlig spørsmål til kulturminister Thorhild Widvey (H).

–Undertegnede viser til regjeringsplattformen til H/FrP-regjeringen som sier at den vil tillate mesterskapsturneringer i poker med klare beløpsgrenser gjennom et unntak i lov, og lurer i den forbindelse på om statsråden vil arbeide for at Norgesmesterskapet i poker kan bli arrangert i Norge i 2015? Det skriver Steffensen i spørsmålet som er sendt kulturministeren.

Det er flott en stortingsrepresentant fra regjeringspartiene purrer på regjeringen når det gjelder poker. Norgesmesterskapet blir arrangert i utlandet og har stor oppslutning, mens Freeroll er gratismesterskap for å holde seg innenfor det norske regelverket. Mennesker i Norge kan spille bort en god del penger på tilbud i regi av Norsk Tipping, men får ikke muligheten til å spille penge-poker lovlig. Dette henger ikke på greip, og det er greit at liberalister passer på slik at det blir fremdrift i prosessen med å legalisere poker i Norge.

Frihet over egne penger er en viktig frihet!

Les mer om Freeroll NM.

Comments are closed.

Fra arkivet

 • På tide å stanse trosstøtten?På tide å stanse trosstøtten?
  Når Staten skal støtte alle, må den også velge hva som er innenfor og utenfor. Det er ikke uproblematisk.
 • Hva har hjemmelaget syltetøy og akupunktur til felles?Hva har hjemmelaget syltetøy og akupunktur til felles?
  Hvordan vet vi hva som er svindel og hva som ikke er det? Hva er det som gjør at noe løgn bør straffes, men ikke annen type løgn?
 • 26 år med EU26 år med EU
  I november 1993 tok Maastricht-avtalen effekt og EU ble grunnlagt. Avtalen la til rette felles regler for økonomiene i Vest-Europa med en felles valuta.
 • Vår individualistiske velferdsstatVår individualistiske velferdsstat
  Ideen om at individualisme og kollektivisme er to motsetninger, som er fiender med hverandre, er feil. La oss tenke på kollektivet også!
 • Fritt kjøtt!Fritt kjøtt!
  Labkjøtt. Kunstig kjøtt. Syntetisk kjøtt. In vitro-kjøtt. Alternativt kjøtt. Etisk kjøtt. Eller bare framtidens “kjøtt”?
 • Vekk med kontanter?Vekk med kontanter?
  Er det virkelig så enkelt at kontanter bare er en bakstreversk museumsgjenstand?
 • Er det Trumps feil?Er det Trumps feil?
  Thor Steinhovden har skrevet en lettlest bok om bakgrunnen for hvordan amerikansk politikk er blitt som den er idag.