Ukategorisert

Dagens dummeste forslag?

SU/SV vil regulere kommersielle TV-kanaler sterkere enn det som allerede blir gjort av politikerne. De røde politikerne vil begrense TV2s muligheter til å sende reklame, for eksempel under lekene i Sortsji. Hvor dumme forslag er det mulig for politikerne å fremme?

Det er NRK som melder at SV vil forby reklameavbrudd under øvelsene i alle de store idrettsarrangementene.

Under OL i Sotsji har TV2 lov å sende 12 minutter reklame hver time. Legg merke til at TV-kanalen har lov å sende reklame, noe som er forutsetningen for at TV2 kunne kjøpe rettighetene til mesterskapet.

Endelig er Olympiske Leker på TV der de hører hjemme, hos en aktør som ikke er skattefinansiert. Det betyr at dem som gir blaffen i idrett, slipper å betale for det som blir sendt på TV. NRK skal riktig nok sende en del OL-stoff, ikke minst på radio, men i langt mindre grad enn tidligere. Liberaleren heier på kommersielle aktører, aktører som ikke er finansiert av skatt.

TV-reklame er og har vært et gode. Det gir kommersielle kanaler muskler til å berike Norge. Uten reklame, ingen TV2. Bare tenk tilbake på tiden med bare NRK, det var kjedelig det!

Reklameforslaget fra SV bryter med viktige friheter. Konsekvensen vil være at befolkningen får et dårligere tilbud. Hvor reguleringskåt er det mulig å være? Dette var et dumt forslag SV!

Mest lest

Arrangementer