Ukategorisert

Nei til nye tilskuddsordninger

Det er herlig hver gang en politiker går i motvind, og sier nei til skattefinansierte tilskuddsordninger.

Landbruks- og matminister Sylvi Listhaug (FrP) har vært i nettmøte på Nationen. Ett av spørsmålene var om det er aktuelt med et grunntilskudd på korn, slik at man kan ha lønnsomhet i kornproduksjon uten at dette går på bekostning av de som må kjøpe kraftfor?

Statsråden svarer omtrent slik liberalister vil at statsråder skal svare i møte med næringsaktører.

–Det er mange ting som kunne bli billigere hvis staten betaler. Jeg ønsker primært å forenkle virkemidlene i landbrukspolitikken. Det er ikke så sannsynlig at jeg kommer til å innføre nye tilskuddsordninger, er svaret fra Landbruks- og matminister Sylvi Listhaug.

Og ja; slike svar liker vi!

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer