Ukategorisert

Gleder seg til premieren på House of Cards

Fredag er det klart for sesong nummer to av House of Cards. Henning Warloe, tidligere stortingsrepresentant for Høyre, gleder seg til helgens Netflix-underholdning.

–Jeg så alle episodene i sesong 1 i løpet av en helg, fordi serien var så spennende. House of Cards er den beste TV-serien jeg noen gang har sett, og jeg vil påstå at jeg lærte mer om politikk på den ene helgen enn jeg gjorde på fire år på Stortinget, sier Henning Warloe til BT.no.

Warloe mener serien er overførbar til norsk politikk, hvis vi ser bort fra mord og andre ekstremiteter.

–Politikk handler ofte om allianser for å oppnå resultater, og det ser man tydelig i serier som House of Cards og Boss, sier Warloe.

Høyre-politikeren har helt rett. Det er derfor det er så godt å være liberalist, altså gi hver borger frihet til å styre egne liv. Mer frihet til borgerne betyr mindre makt til politikerne.

Sesong to av House of Cards består av 13 episoder. Mange politiske nerder kommer til å bruke de neste dagene til å se de nyeste episodene.

House of Cards er en kombinasjon av mørkt drama og iskald politisk thriller. Hovedrolleinnehaver Kevin Spacey er fantastisk i rollen som kyniske Frank Underwood.

Tags:

Mest lest

Arrangementer